Annbjørg og SR El Patron til Sverige

I år som i fjor drar Annbjørg S. Holm og araberhingsten hennes SR El Patron til Sverige 13. juli, for å konkurrere i Nordisk mesterskap for Araberhester.

I fjor vant de tittelen “Beste Allsidige Classic”, og de skal prøve seg i år igjen. I fjor konkurrerte de i grenene utstilling for hingster, LB dressur, 80 og 90 cm sprang, polebending og speed 400m. Forskjellen fra i fjor til i år er at nivået heves.

“Jeg gleder meg mye. målet er å komme hjem med en god ridefølse, selvfølgelig er det gøy med plasseringer og man sier man vil vinne men ingen ting er bedre enn å komme hjem med en god ridefølse!! Etter skaden i fjor så er ikke målet annet enn å komme feilfritt i sprang, over 60% i begge dressur programmene og bare ha det gøy og kose oss i de andre klassene.. har troa på at jeg har bedre sjangs på utstillingen i år da jeg får El Patron til showe mer. Det er jo sprangen vi ser mest frem til, da han har vært så utrolig fin og ærlig det siste året. Bare å få være så heldig å få ha med en sånn spesiell ponni og ri nordisk for arabere er seier i seg selv, cupper og plasseringer er bare bonus.”

Over tre dager skal Annbjørg og El Patron delta i to cuper; Classic Elite og Time Events. De skal konkurrere i polebending, speed 400m, barrelrace, feltritt, hingsteutstilling, dressur classic pleasure, LA og MC, 105 og 110cm sprang.

Annbjørg takker trener Annie Gamborg og mamma Astrid som gjør dette mulig, og alle andre i Teamgrorud som støttespillere. Hun er også så heldig å få ha med meg bestevenn, hestepasser, stallhjelp og støtte spiller, Kristine.

Vi ønsker de lykke til i treningen frem mot turen til Sverige. Med dette deler vi noen bilder fra fjoråret.

DSC_4559 DSC_4563 DSC_4564 709067

709072709068

709074

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.