Sommeren og videre frem i 2017 på Grorud Gård.

Som sikkert de fleste har fått med seg, har vi tatt den tunge beslutningen med å selge Grorud Gård. Dette er noe som kan ta kort eller lang tid, vanskelig å si. Vi kommer til å endre litt på driften frem til salg.

Rideskolen blir avsluttet med Groruddagene 24-25. Juni.

Hele sommerferien er det mulig for de rytterne som er tilknyttet gården å komme å ri på bane eller tur for 200 kr per gang. Dette betales på vipps eller kontant. Det blir også mulig å ri undervisning med Annie enten privat, duotime eller gruppetime i sommerferien. Da må dere ryttere selv ta kontakt for å avtale dette. Det er også mulig for rytterskole(onsdagselever) å ta med ponniene ut på stevner i sommer. Da må dere selv vise engasjement å melde på osv. Vår henger kan leies for 500 kr.

Når høsten kommer er planen å ha terapiridning på tirsdager, de andre dagene vil ponniene bli satt ut på halv og helfòr fortrinnsvis til rytterskoleelever som er tilknyttet gården fra før av. Da kan man velge om man vil ri for seg selv, ri privattime, duotime eller gruppetimer for Annie.

Hva er halvfòr eller helfòr?

Halvfòr betyr at man har ponnien en eller flere dager i uken. Man betaler 150 kr per dag i oppstalling, som er den samme prisen som de andre privatoppstallørene betaler. i tillegg betaler man 50 kr per dag som går til å dekke skoing, vaksiner, ormkur og bruk av ponnien. samlet sum per dag er da 200 kr. Skal man ri undervisning den dagen man har ponnien på fòr, må dette betales itilegg, akuratt som en privatoppstallør må.

Helfòr betyr at man har det fulle ansvaret for ponnien hele uken(bortsett fra tirsdagsterapiridning) Man betaler da oppstalling og skoing slik som private oppstallører må. (Utenom tirsdager) eneste forskjellen er at man ikke må ut med selve kjøpesummen for en ponni.

Shettlandsponniene kan leies for 150 kr per gang, forutsetning er at det er en ansvarsfull voksen som er med. Det vil også være naturlig at foreldre/ansvarspersoner avtaler med hverandre å rir og har det hyggelig sammen.

Hvis det er noe som er uklart med dette så ta kontakt med Annie.

Priser på undervisning i sommer/høst:

Privattime for Annie – 400 kr

Annie rir – 400 kr

Duotime – 300 kr

Gruppetime – 250 kr. Dette er prisene for de med egne hester eller fòr hester.

Det er første mann til mølla for å sikre seg sin yndlingsponni på den eller de dagene man vil, så ta kontakt med Annie 93826935.

Ønsket er å fortsette med god kvalitetsundervisning på elevene som har ridd hos oss mange år for å fortsette den fine utviklingen så lenge som mulig. Og dette er også en fin mulighet til å føle litt på det å ha egen ponni, ri mere på egenhånd og bli enda mere med i det fine miljøet vi har på Grorud gård.

thelwell2

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.